HOW_IT_WORK_TM

HOW_IT_WORK_TM_DESCRIPTION

01

Caută un medic specialist sau un terapeut

Caută un medic disponibil după specialitate (pediatru, terapeut, cardiolog etc). Dacă nu cunoști la cine să te adresezi, atunci îți recomandăm să apelezi la un internist / terapeut în cazul adulților, sau pediatru în cazul copiilor.

02

Programează-te la medicul ales

Alege data și ora, metoda de comunicare cu medicul (apel video, apel voce sau chat), descrie în detalii problema ta de sănătate, atașează analize, radiograme sau alte documente care ar fi utile pentru medic, confirmă informațiile completate și achită preventiv consultația.

03

Efectuează consultația programată

În ziua programării, conectează-te pe site-ul allodoc.md cu 15 min înainte de începutul consultatiei și accesează programarea curentă din secțiunea “Consultațiile mele”. Mai apoi, trebuie să accesezi Sala Virtuală de Așteptare unde va avea loc conexiunea ta cu medicul. Efectuează consultația medicală adresând toate întrebările care te preocupă. Este mai rapid decât o deplasare la clinică și mai eficient decât un apel telefonic!

04

Primește raportul medical în format electronic

În decurs de 15 minute după sfîrșitul consultației, primește raportul medical în cabinetul tău personal pe allodoc.md pe care îl poți descărca pe calculator sau telefon mobil în format PDF. Cu acest raport medical, poți procura medicamentele recomandate de medic.

VIDEO_INSTRUCTION
Vezi cum funcționează

În acest video vă explicăm pas cu pas etapele pentru a efectua o teleconsultație cu medicul ales. Ai grijă de sănătatea ta împreună cu « AlloDoc » — soluția digitală care îți permite să te consulți cu un medic specialist oricând, de oriunde, folosind calculatorul sau telefonul mobil. Dacă au rămas întrebari, vă invităm să aruncați o privire la întrebările frecvente sau să ne apelați la numărul de telefon +373 68 669 669.

ADVANTAGES
ADVANTAGES_TM

ADVANTAGES_DESC

Oferă acces rapid la asistență medicală calificată
În 30% din cazuri, o consultație online este disponibilă mai devreme decât o consultație fizică. Consultația online se derulează fără a fi compromise standardele asistenței medicale.
Economisește timp și este accesibil de oriunde
Economisește timpul petrecut pe drumul spre instituțiile medicale și în holurile centrelor de sănătate și spitale, desfășureaza consultația medicală de acasă sau serviciu fără necesitatea de a te deplasa.
Imbunătățeste calitatea vieții cetățenilor
Această formă de medicină îmbunătățește calitatea vieții pacienților cu boli cronice și a persoanelor în vârstă aflate în situații de izolare, care necesită monitorizare permanentă, reducând frecvența vizitelor la medic și numărul de internări în spital.
Raport medical în format electronic
Posibilitatea de emitere a rapoartelor medicale în format electronic și transmiterea instantanee în cabinetul personal al pacientului. Cu raportul medical, acesta procura medicamentele necesare în farmacie.
Scutește de costuri suplimentare
Telemedicina scutește de costuri de transport, de necesitatea de a vă lua zile libere de la serviciu, fără timp de așteptare, anulează distanțele și oferă oportunități.
O soluție ideală împotriva la COVID-19
Evitați contactul cu alte persoane și riscul de contaminare cu COVID-19 fără a neglija sănătatea dumneavoastră.
Cum să te pregătești pentru o consultație online?
În prealabil, pacientul trebuie să se asigure că are un dispozitiv dotat cu cameră, microfon, o conexiune stabilă la internet și suficientă baterie. Asigurați-vă că vă aflați într-un loc liniștit, departe de oamenii care ar putea auzi ceea ce aveți de spus medicului dumneavoastră. De asemenea, browser-ul dumneavoastră trebuie să aibă acces la microfonul și camera dispozitivului. Pentru a face o programare la medic, este necesar de a crea un cont pe AlloDoc și completa toate datele necesare.
Cum se achită o consultație online ?
Consultația se achită în timpul efectuării programării la doctor. Costul unei consultații se extrage automat din soldul contului creat pe AlloDoc. Puteți suplini contul prin intermediul unui card bancar VISA sau MASTERCARD sau prin intermediul portofelului electronic Paynet.
Cum decurge o consultație online ?
Pentru începe consultația cu medicul dumneavoastră, trebuie să vă conectați la sala de așteptare virtuală. Sala de așteptare virtuală poate fi accesată cu 15 min înainte de ora consultației. De asemenea, veți primi o notificare prin sms cu două ore înainte de ora consultației cu scop de reamintire. La ora programată, va începe consultația propriu zisă în funcție de metoda de comunicarea aleasă. În timpul consultației, aveți acces la un chat interactiv cu medicul dumneavoastră prin care puteți expedia fișiere suplimentare sau mesaje la solicitarea acestuia. Consultația va lua sfîrșit atunci cînd medicul obține toată informația necesară pentru a stabili un diagnostic prezumptiv.
Ce se întâmplă după încheierea consultației ?
După încheierea teleconsultatiei, veți primi un raport medical în decurs de 15 min în cabinetul personal pe AlloDoc, cu care veți putea procura medicamente din farmacii.